Poziv na trening: Jačanje kompetencija za radni angažman u organizacijama civilnog društva

sombor

Somborski omladinski Boom u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom upućuje poziv mladima do 30 godina iz Sombora, Kule, Apatina i Odžaka na trodnevni trening “Jačanje kompetencija za radni angažman u organizacijama civilnog društva” u koji se realizuje u  okviru projekta “MLAD SE PROMENI, ZA POSAO POKRENI 2.0 –  osnaživanje mladih Zapadnobačkog okruga za aktivno traženje posla” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Trening će se održati u periodu od 23. do 25. novembra 2016. godine u Vili “Kronić” u Somboru.

Primljene-i učesnice/i će imati priliku da steknu osnovna znanja i veštine potrebne za radni angažman u organizacijama civilnog društva kao što su: kreiranje programa, fandrejzing – prikupljanje sredstava, upravljanje finansijama, događajima,  projektima, timski rad, monitoring i evaluacija i sl.

Zainteresovani nezaposleni mladi iz Zapadnobačkog okruga mogu se prijaviti za učešće u projektu najkasnije do petka, 18. novembra, 2016. popunjavanjem aplikacionog formulara na dnu ove stranice.

Obezbeđeni su smeštaj, hrana i troškovi prevoza, a za 5 najmotivisanijih učesnika, nakon treninga, finansiraće se petodnevna “džob šedouing” aktivnost u jednoj od razvijenih organizacija u Srbiji, radi upoznavanja sa načinom njihovog rada i prirodom profesionalnih angažmana u civilnom sektoru.

Video poziv:

Mediji:
Soinfo.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *