Poziv mladima iz Sombora na obuku iz oblasti pisanja predloga projekata

fotka-sajt-final

Somborski edukativni centar u partnerstvu sa Somborskim omladinskim Boom-om, a uz finansijsku podršku Grada Sombora realizuje projekat „Projektor – podsticanje mladih na aktivizam putem obuke za pisanje predloga projekata“ te poziva mlade između 15 i 30 godina sa teritorije Grada Sombora da se prijave na trodnevnu obuku koja će se održati u periodu od 29-31. avgusta u popodnevnim časovima u prostorijama Somborskog edukativnog centra.

Tokom obuke polaznici će imati priliku da se upoznaju sa osnovama projektnog ciklusa i elementima projektnih predloga, potencijalnim izvorima finansiranja, podstaknu na aktivizam i timski rad i osnaže da sa svojim idejama apliciraju na domaće i međunarodne konkurse. Nakon obuke, omladinski radnici SEC-a će polaznicima biti na raspolaganju za mentorstvo i podršku prilikom potencijalnog apliciranja sa njihovim predlozima projekata kod različitih donatora.

Zainteresovani treba da popune elektronski aplikacioni formular do nedelje 27. avgusta do 23.59 časova, a povratnu informaciju o potencijalnom učešću na obuci i preciznu satnicu obuke prijavljeni će dobiti u ponedeljak 28. avgusta. Broj mesta je ograničen, učešće je besplatno a za polaznike je obezbeđena zakuska, osveženje, materijal za rad i promo paket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *