MUZIKA NA TOČKOVIMA I KONCERT ZA MEĐUNARODNI DAN MLADIH U SOMBORU

tockovi-5-of-65

Somborsko leto za mlade 2017 – 12. Avgust – Muzika na točkovima – EDO MAAJKA – Lokalna hip-hop podrška – United Noise

U okviru manifestacije “Somborsko leto za mlade”, sedmi put u proteklih 8 godina, mobilnom binom koja prolazi ulicama grada, događajem “MUZIKA NA TOČKOVIMA” počeće proslava 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih. Sa kamiona koji u 18.45 polazi sa platoa ispred Županije, pozitivnu energiju širiće DnB spektakl UNITED NOISE hosted by Brile.

Manifestacija se nakon toga seli na obalu Velikog bačkog kanala gde će jedan od trenutno najpopularnijih repera i autora hip-hop tekstova sa EX-YU prostora, EDO MAAJKA biti glavna zvezda večernjeg koncerta koji startuje od 21.30 na Cafe de Solu. Na koncertu će takođe nastupiti i nekoliko predstavnika somborske muzičke scene. U okviru sesije lokalne hip-hop podrške nastupićeDabba&Nuladvaespet, kao i trojac Brile, Lemi (WHL) i Banja Branja, a za kvalitetnu rok svirku biće zadužen dobro poznati JAM DISPLAY. Režija AFTERHOURS žurke do ranih jutarnjih sati poverena je DnB trojcu UNITED NOISE.

PLAKAT OBICAN_finalOrganizatori ovogodišnje manifestacije su Somborski omladinski Boom i Somborski edukativni centar u saradnji i pod pokroviteljstvom Grada Sombora, Turističke organizacije Grada Sombora i Kulturnog centra “Laza Kostić”, a dodatnu podršku pružaju Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, JKP “Energana”, JKP “Zelenilo”, Motel i restoran Andrić, Inicijativa za razvoj i saradnju (IDC Srbija).

Mladi volonteri i volonterke koji žele da se uključe, pomognu organizatorima i doprinesu kvalitetu manifestacije Somborsko leto za mlade 2017. treba da se prijave putem mejla secprijave@gmail.com ili telefonski na 025 444 249 najkasnije do četvrtka 3. avgusta, a prvi sastanak u cilju obuke i pripreme za volontiranje biće održan u petak 4. avgusta  u 16 časova u prostorijama Somborskog edukativnog centra. Za volontere i volonterke su obezbeđene majice, osveženje i obrok tokom akcija i druga iznenađenja.
Spemite vaše skejtove, patike, bajkove, rolere…

početak MUZIKE NA TOČKOVIMA je u 18:45h , Park heroja – plato ispred Županije Sombor,

nakon čega slede koncerti u Cafe de Sol od 21:30h

 

Ulaz kao i uvek SLOBODAN!!

Facebook event:  https://www.facebook.com/events/349224532166572/

 

Mediji i najave:

Somborski omladinski Boom

soinfo.org

025info.rs

sombor.tv

visitsombor.org

srbijazamlade.rs

nasemesto.rs

sombornjuz.in.rs

 

Ovako je bilo proteklih godina:

2015

2009 – 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *