Poziv za serijal aktivnosti “Mlad se snađi, posao pronađi!”

NASTAVAK UNAPREĐENJA ZAPOŠLJIVOSTI MLADIH –

Somborski edukativni centar, zahvaljujući dobroj saradnji sa partnerskom organizacijom Somborski omladinski Boom i aktivnostima u okviru NAPOR asocijacije, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, nastavlja sa programom unapređenja zapošljivosti mladihi upućuje poziv za serijal aktivnosti „Mlad se snađi, posao pronađi“ za mlade od 15 do 22 godine koje će se održavati minimum 2 puta nedeljno u periodu od 8. juna do 31. jula.

Mladi učesnici serijala aktivnosti će imati priliku da steknu znanja i veštine potrebne za kreiranje CV-a (biografije), motivacionog pisma i kvalitetnu pripremu za intervju za zaposlenje. Tokom naredna dva meseca omladinski lideri SEC-a će za grupu mladih koji se prijave organizovati i niz aktivnosti sa ciljem unapređenja njihove zapošljivosti kao što su radionice o karijeri, donošenju odluka, timskom radu, ulozi volonterizma i aktivizma na socijalni i profesionalni razvoj mladih, posete poslodavcima i sadržaj koji doprinosi socijalizaciji i kvalitetnom provođenju slobodnog vremena mladih kao što su filmske večeri, večeri društvenih igara, ulične akcije i druge aktivnosti koje mladi učesnici predlože i za koje iskažu potrebu.

Prijavljivanje se vrši se putem online formulara (koji možete pronaći na dnu ove stranice) do 20 časova 7. juna, a povratnu informaciju o učešću prijavljeni će dobiti u toku narednog dana.

mlad se snadji2

Za dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti putem telefona, fejsbuk stranice i mejla organizacije.

Za učesnike je obezbeđen promo materijal, osveženje i brojna druga iznenađenja.

Serijal aktivnosti “Mlad se snađi posao pronađi” realizuje se u okviru projekata “Bez muke nema nauke, bez NAPOR-nih koraka kvalitetu pomaka! – dopunjeno izdanje” koji sprovodi NAPOR i “Mlad se osnaži posao potraži” koji sprovodi Somborski omladinski Boom u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom, a sve uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Napomena: Kada završite sa popunjavanjem formulara kliknite na dugme “pošalji”. Nakon toga će vam pisati da je odgovor zabeležen, što znači da smo primili vašu prijavu. Nema potrebe da više puta popunjavate formular : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *