Poziv mladima za učešće u projektu “YOUr Past, Present, Future”

Somborski omladinski BOOM u partnerstvu sa Youth for Peace iz Sarajeva i MAYAA iz Podgorice poziva mlade od 15 do 30 godina da se prijave na učešće u projektu YOUr Past, Present, Future koji se realizuje uz podršku Regionalne kancelarije za saradnju mladih RYCO.

poziv_srb

Cilj projekta je edukacija mladih na teme diskriminacije, konstruktivne transformacije sukoba, ljudskih prava, govora mržnje i izgradnja mira gde će mladi kroz diskusiju u internacionalnom okruženju proširiti svoja znanja, te se na kritički način osvrnuti na navedene teme.

Aktivnosti će voditi treneri sa višegodišnjim iskustvom u navedenim temama. Po završetku treninga svi učesnici će, pored sertifikata, imati priliku za dalji angažman u projektu, kao i mogućnost buduće saradnje sa sve tri partnerske organizacije.

Broj mesta je ograničen, ukupno 15 učesnika će biti odabrano, po 5 iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Sve troškove prevoza, smeštaja, hrane i materijala za rad snose organizatori. Prijave se mogu poslati najkasnije do 26.09.2018. godine do 23:59 popunjavanjem onlajn formulara koji možete pronaći OVDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *