Poziv za učešće na projektu “Western Balkans Youth Together for a Shared Future!”

02-ryco-logotype-rgb-vector-300i-1-1140x640

Somborski omladinski Boom vas poziva da se prijavite za učešće na projektu “Western Balkans Youth Together for a Shared Future!” koji će se održati od 25. do 31. maja.

U toku projekta, izabrani učesnici će imati priliku da poseti lokacije u Albaniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Kosovu* na kojima se obeležavaju sećanja na žrtve totalitarnih režima na prostoru Zapadnog Balkana.

Zainteresovani kandidati treba da budu između 18 i 30 godina starosti, da su zainteresovani za temu, da nisu imali priliku da putuju po regionu i da su spremni da svoja iskustva sa studijske posete podele sa organizatorima i partnerima na projektu na osnovu čega će biti izrađena brošura.

Projekat “Western Balkans Youth Together for a Shared Future!” je finansiran od strane Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) i Fonda Ujedinjenih nacija za izgradnju mira.
Prijavni formular možete da pronađete OVDE. Rok za prijave je 25. februar 2020. godine.

Za učestvovanje na ovom projektu izabraćemo dva učesnika/ce, a rezultate selekcije ćemo saopštiti svim prijavljenim, najkasnije do 29. februara.

Nosilac projekta, Institut za demokratiju, medije i kulturu iz Tirane, Albanija, obezbeđuje smeštaj, hranu i refundaciju putnih troškova za sve učesnike/ce.
Ukoliko imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte na mejl ivanabarac31@gmail.com ili na sledeći broj telefona 064/3304582.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *